Saes is méér dan alleen een groenten- en bloemenwinkel

U wilt misschien iets meer over ons weten? Heel begrijpelijk! Want Saes is niet zomaar een groenteboer of bloemenwinkel. De combinatie alleen al maak ons verrassend en veelzijdig.
Vele die voor het eerst bij ons komen zijn erg verbaasd wat er achter de muren van onze loods te vinden is.

Eerst even voorstellen. Wij zijn Thijs en Marion Saes, 50 en 44 jaar en ouders van 3 dochters Kim, Christel en Maud. Al ruim 20 jaar zijn wij gevestigd aan de Maaseikerweg 162 in Weert. Begonnen als een familiebedrijf met Jan en Truus Saes, Carin en Miranda.

Tegenwoordig is onze winkel moeilijk onder een noemer te brengen.

  • U vind bij ons een bloem- en groencentrum met allerlei aanverwante artikelen om uw huis en tuin op te fleuren.
  • Op onze versafdeling zijn wij heden ten daags gericht op gezond, ambachtelijk, vers en lekker. Van lunchgerechten tot maaltijden. Van groenten tot fruit.
  • Wie kent de diepvrieswinkel van Jan en Lenie Houben niet ? Deze hebben wij in 2011 overgenomen en toegevoegd aan ons veelzijdige assortiment.
Samen met ons enthousiaste team staat Saes voor ambacht, service en kwaliteit. Met veel plezier en aandacht starten wij al in de vroege uurtjes om alle versproducten op tijd in de winkel te hebben. Met veel liefde en passie staan wij voor u klaar om u te adviseren.

Loop eens binnen en laat u verrassen! U bent van harte welkom!